Returns & Exchanges

Returpolicy
Du har mulighet til å bytte varer (e) eller motta tilbakebetaling for hele beløpet av den opprinnelige kjøpesummen. Refusjoner på returnerte varer vil bli utstedt i samme betalingsmetode som brukt for kjøpet. Når vi mottar det returnerte elementet, vil vi kreditere kontoen din, men vær så snill å gi oss 7-10 dager for at en kreditt skal vises på kredittkortoppgaven din (Dette er ikke fordi vi holder pengene tilbake, men fordi kredittkortselskaper kan være sakte til bekrefte refusjoner).


Alle returnerte eller utvekslede varer må være ubrukt og i ny tilstand, i originalemballasjen, og må inkludere alt emballasjemateriale, blanke garantikort, manualer og alt tilbehør.
Defekte gjenstander kan repareres eller byttes etter eget skjønn for samme modell eller produsentens tilsvarende modell.
er ikke ansvarlig for eventuelle følgeskader eller tilfeldige skader som oppstår som følge av salg eller bruk av varer som er kjøpt fra oss. Vårt ansvar er begrenset til kun verdien av varen.

Vær oppmerksom på om kunden ønsker å returnere varen, så må kunden sende varen tilbake til butikken vår fordi vi ikke har noen pickup-fasiliteter for retur

BETINGELSER HVOR VI KAN IKKE STØTTE TILBAKEBETALING OG BYTNING:

1. Returforespørsel gjøres utenfor den angitte tidsrammen.
2. Produktet er skadet på grunn av bruk eller Produktet er ikke i samme stand som du mottok det.
3. Defekte produkter som ikke er dekket av produsentens garanti.
4. Produkter med manipulerte eller manglende serienummer.
5. Alt mangler fra pakken du har mottatt, inkludert prislapper, etiketter, originalemballasje, freebies og tilbehør.