Om oss

billigefotballskosalg.com ble grunnlagt i august 2011, og er kinesisk kilde for det siste innen fotballsko og -klut fra ledende merker som Nike, Adidas og andre. Hvis du leter etter billige og begrenset høykvalitets adidas & nike fotballsko er definitivt det beste stedet å handle.

Velkommen til å besøke hjemmesiden vår! Vi har bygget et stødig og pålitelig forhold til hver kunde, ettersom kundene våre er topp prioritert i vår virksomhet. Vi setter stor pris på behovene og forslagene til kundene våre. På vårt Live Chat Center vil du motta raske og høflige tjenester fra våre konsulenter, som vil være til din tjeneste til du finner de perfekte prodcuts du liker. I mellomtiden tilbyr vi automatisk ordresporing etter service fordi det å betjene våre kunder er vår største bekymring.

Alle produktene våre er av høy kvalitet og er laget av autentiske materialer. Bildene på nettstedene våre er ekte bilder av prøver på lagerene våre. På grunn av forholdene med lys og bakgrunn, kan de se litt annerledes ut enn hva de virkelig gjør i den virkelige verden. Elementet du vil motta vil være identisk med varen som vises på bildet. Hver vare inspiseres før sending for å sikre de høyeste kvalitetsstandarder. Kvalitet og god service er vår viktigste prioritering.

Vi håper å gi deg 100% tilfredshet mens du handler i butikken vår. Vi tror på ansvar, og vi driver vår virksomhet basert på godt omdømme og gjensidige fordeler. Alle varer på vår hjemmeside leveres av høy kvalitet. Vi forsikrer våre kunder om pålitelige tilbud, raske leveranser og stabile leveranser. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre produkter, tjenester og nettsted for å gjøre din shoppingopplevelse bedre og bedre. Vi ønsker deg en hyggelig shopping!

Fordi nettstedet vårt bruker noe av den mest sofistikerte kommersielle sikkerhetsgaranterte programvaren, er det ekstremt usannsynlig at personlig informasjon som du overfører til oss vil bli avslørt. I alle tilfeller der du har oppdaget eller mistenkt svindel, må du kontakte kredittkortselskapene umiddelbart. Det er vår sikkerhetsgaranti. Og for deg betyr det at det ikke er noen risiko når du handler i butikken vår. Vi prøver vårt beste for å gjøre best mulig service for deg her, vi er ditt beste valg, kom igjen!